Formáljuk együtt a fenntartható jövőt Magyarországon!

csatlakozzon!

A BCSDH Action 2020 programjában azonosítottuk a legfontosabb hazai, üzleti fenntarthatósági kockázatokat és lehetőségeket, továbbá meghatároztunk 20 makroszintű célt 2020-ig, széles körű tudományos, civil és vállalati szakértelem bevonásával. A következő lépés az üzleti megoldások feltárása, terjesztése, fejlesztése, azok eredményeinek, hatásának mérése és összesítése.

A hatásos fenntarthatósági megoldások pozitív változáshoz vezetnek. Minden megoldás mögött egy vállalatvezető, változásvezető áll.

Több, mint 100 tudományos, civil és vállalati szakértő és több, mint 50 első számú vállalatvezető elkötelezett és aktív munkájának eredménye az Action 2020 Magyarország program.

A program során célunk, hogy összegyűjtsük és terjesszük a szokásos üzletmeneten túlmutató üzleti válaszokat, amelyek hozzájárulnak az Action 2020 Magyarország célokhoz.

Az üzleti szektor megoldásai jelentősen hozzájárulnak az Action 2020 makroszintű céljainak megvalósításához, a fenntarthatóság előmozdításához. Növeljük együtt ezt a hatást! Mérjük meg eredményeinket és azok hatását.