Csatlakozási segédlet

Az Action 2020 Magyarország program cselekvésre ösztönzi a vállalatokat. Ez egy olyan cselekvési platform az üzleti élet számára, ahol a vállalatok megoszthatják egymással a környezeti és társadalmi kihívásokra adott üzleti megoldásaikat annak érdekében, hogy az üzleti szektor eredményes és hatásos válaszokkal reagálhasson a hazai fenntarthatósági és egyben üzleti kihívásokra. A program alapjait bemutató oldalt itt találja.

Csatlakozzon Ön is!csatlakozzon
Az Action 2020 Magyarország programban meghatároztuk azokat a hazai célokat 2020-ig, amelyek megvalósításához az üzleti szektor is hozzá tud járulni. Amennyiben Ön is egyetért a célokkal, valamint azzal, hogy a hazai fenntarthatósági kihívások megoldásában az üzleti szektornak kiemelt szerepet kell vállalnia, kérjük, csatlakozzon a programhoz! A csatlakozással az Ön által képviselt vállalat vállalja, hogy 2020-ig legalább két üzleti megoldás megvalósításával hozzájárul a kitűzött célok eléréséhez. Üzleti megoldásának hatásait méri és megosztja velünk.

Üzleti stratégiája és gyakorlata valószínűleg már most tartalmaz a programhoz illeszkedő megoldásokat, ezen kívül szerezhet inspirációt más cégvezetők és a programban ismertetett megoldások által is, így konkrét vállalásait – akár a mi segítségünkkel probléma nélkül meg tudja határozni. A csatlakozási adatlapot innen, az üzleti megoldások adatlapot pedig innen töltheti le.

 

Valósítsa meg és ossza meg üzleti megoldásait!valositsa-meg
Amennyiben már van vállalatánál az Action 2020 Magyarország program által kitűzött célok megvalósulását segítő üzleti megoldás, ossza meg velünk, hogy mások is ötletet meríthessenek belőle. A program során célunk, hogy összegyűjtsük és terjesszük a „szokásos üzletmeneten” túlmutató fenntarthatósági kihívások megoldását szolgáló üzleti megoldásokat. A keresett üzleti megoldásokra vonatkozó feltételrendszert itt találja.

 

Változásvezetők kerestetnek!befolyasoljon
Nem csak az üzleti szektornak, de a teljes gazdasági és társadalmi rendszernek is egyre több fenntarthatósági kihívásra kell megtalálnia hatékony és hosszú távú válaszait. A valódi megoldások változást jelentenek, amelyek elindítói és megvalósítói fontos változásvezetők. Legyen Ön is az! Inspiráljon másokat ötleteivel, gyakorlataival, ossza meg tapasztalatát, kihívásait, nehézségeit és példamutatásával sokszorozza meg egyéni hatását! Meggyőződésünk, hogy a hosszú távon üzletileg sikeres vállalkozások kulcsszerepet töltenek be a fenntarthatóság előmozdításában is!

Csatlakozási adatlap

Üzleti megoldás adatlap